Bli med!

Jeg, Maria, inviterer herved profesjonelle dansere til å ta del i min praksis sammen med meg! Denne invitasjonen gjelder for fire danseøkter på tre timer hver, i løpet av våren 2023.

Jeg leter etter deg som ser etter muligheter til å...
- DANSE
- Jobbe kreativt med dans
- Bli kjent med nye ansikter i dansefeltet
- Være en del av et fellesskap
- Jobbe i en gruppe

Dersom du i tillegg er nysgjerrig, åpen og kjenner at du får lyst til å jobbe kreativt med meg, meld din interesse og fyll ut skjema! Jeg benytter meg av "første menneske til mølla"- prinsippet i utvelgelsen. Søknadsskjemaet åpner lørdag 11. mars 2023 kl. 11.00, og stenger tirsdag 14. mars kl. 23.59. Alle som melder sin interesse, vil få svar innen torsdag 16. mars.

Sjekk om du fyller kriteriene, se om det jeg er interessert i høres interessant ut for deg, og vær klar til å søke på lørdag kl. 11.00!

Kriterier:

  • Du må være tilgjengelig følgende datoer: torsdag 23. mars, torsdag 30. mars, tirsdag 18. april og tirsdag 25. april. Hver av øktene vil vare i ca. 3 timer, fra kl. 09.30 - 12.30 og foregå i Oslo. Det kan muligens bli én ekstra dag ifm. Dansens dager, men dette er ikke bekreftet enda.
  • Du må ha fullført relevant utdannelse i dans, eller ha annen tilsvarende erfaring i dans/bevegelse. Du må også være interessert i kreativitet og utforskning av bevegelse.

Viktig å vite:

  • Prosjektet er ikke honorert, men jeg dekker prøvelokaler og snacks på øvelse.

Noen (av mange) ting jeg er interessert i å utforske:
- å sanse, å lytte, å se, å puste, å bruke stemmen, å bevege og bli beveget
- kraft, styrke, stillhet, tillit og frihet

Under korona, utviklet jeg improvisasjonspraksisen «Dance with(out) me», som jeg praktiserte ukentlig, i totalt 20 uker. Denne praksisen er utgangspunktet for det jeg nå vil gå dypere inn i. Det endelige målet er å skape en bærekraftig praksis for meg selv, som kan deles, utvikles og resultere i nye, spennende prosjekter, i samspill med andre.

Håper du vil være med på reisen!Du kan lese mer om meg og mine prosjekter på denne hjemmesiden. Ikke nøl med å ta kontakt på e-post,
mariakristinakb@gmail.com, dersom du har spørsmål, eller trenger mer informasjon.

Lag din egen hjemmeside gratis!